Our Blog

0

VAKMAN IN UW REGIO- NIEUWS !!!!

NA ONLINE MARKETING, NU OOK OFFLINE MARKETING  –  SAMEN STA JE STERK.

Veel bedrijven hebben steeds maar aandacht voor hun online aanwezigheid en het opzetten van een weldoordachte social marketing strategie. Daarbij dreigt echter het belang van de offline marketing uit het oog verloren te worden. Reclame voor een bedrijf, product of dienst doe je op de meest doeltreffende manier door de verschillende mogelijkheden met elkaar te combineren, het is dus in geen geval een of-of verhaal, maar een goed uitgestippeld en-en verhaal.

Wat is Offline Marketing?

Eenvoudig gesteld, kan je zeggen dat onder offline marketing alle vormen van reclame en publiciteit vallen die niet via het internet en de social media gebeuren. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld advertenties, radiospots, tv-spots of tv scherm marketing bij bedrijven of in winkels.

Waarom ook Offline Marketing belangrijk is

Ongetwijfeld het grootste voordeel aan offline marketing is dat je hier de kans krijgt om heel persoonlijke en doelgericht aan het werk te gaan. De inzet van tv scherm marketing in verschillende lokale ondernemingen kan je heel gericht jouw lokale potentiële klanten benaderen. Dit maakt deze vorm van reclame maken een heel stuk persoonlijker en jouw klanten voelen zich directer aangesproken.
Uiteraard hoeft de online campagne niet vervangen te worden hierdoor, de twee kunnen perfect samen op punt gezet worden voor nog betere resultaten en een nog betere zichtbaarheid.

Hoe kan je jouw Offline Marketing optimaliseren?

Vakman in Uw Regio is de referentie als het gaat over het opzetten van marketing campagnes, en dit zowel online als offline.
Voor jouw offline marketing maakt Vakman in Uw Regio gebruik van 75′ tv schermen die geplaatst worden in verschillende types van ondernemingen, zoals in winkels, horeca, bandencentrale, fitness,…op plaatsen waar jouw doelgroep talrijk aanwezig is. Hierop wordt een professionele visuele voorstelling getoond van jouw bedrijf, jouw product of jouw dienst. Omdat beelden altijd langer blijven hangen dan woorden, maak je hiermee een onvergetelijke indruk bij mensen die te weten willen komen waar jij en je bedrijf voor staan en wat ze voor hen kunnen betekenen.

Vakman in Uw Regio

Bij Vakman in Uw Regio wordt altijd gewerkt op maat van jouw onderneming en van jouw campagne. Samen stippelen we de strategie uit en toveren we die om in een succesvolle en wervende campagne die jouw bedrijf op een unieke manier in de kijker plaatst en het de aandacht geeft die het verdient.
Maak vandaag nog een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek en laat ons jou overtuigen van de meerwaarde die wij je kunnen aanbieden.

TARIEVEN.

Ontdek ons op FB .  Vakman In Uw Regio

Vakman In Heist Op Den Berg

www.vakmaninuwregio.be

Info@vakmaninuwregio

Tel. 0466.251.337- 0478.719.319

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *