Client’s Reviews

Title

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vakman in uw regio
Average rating:  
 12 reviews
by Chris D'hondt on Vakman in uw regio
D'hondt

Ben zeer tevreden van de service, snel en altijd correct.

by Different hairdesign by Vicky on Vakman in uw regio
Different hairdesign by Vicky

Zeer professioneel,vriendelijk en meedenkend. Uniek concept. 1woord top.

by Kapsalon Beauxilium on Vakman in uw regio
Kapsalon Beauxilium

Patrick en Chadya zijn een prachtduo, op vlak van digitale communicatie. Bij de opstart van mijn zaak in april, was het mij al snel duidelijk dat ik tekort kwam op het vlak van online communicatie. Chadya wist mij onmiddellijk te overtuigen wat de meerwaarde is van VAKMAN of het nu in Heist op den Berg of ergens anders in Vlaanderen is. Elke maand staat mijn zaak opnieuw in de kijker met de juiste omschrijving waarvoor mijn kapsalon staat, alsook met de nodige professionele foto's. Ik raad het iedereen aan !! en ben alvast een tevreden klant...…. Marie

by Tuinwerken Thomas on Vakman in uw regio
Tuinwerken Thomas

Dankzij Vakman in Heist, kan ik in en rondom Heist op den Berg mijn naam, en wat ik doe bekender maken. Als starter is het financieel niet mogelijk om veel geld uit te geven aan zeer dure reclame blaadjes of dergelijke. Deze online reclame van vakman is dus ideaal. Bedankt chadya voor jou tips en snelle service. Ik raad het iedere ondernemer aan om met deze firma samen te werken!

by Petra Van Den Bosch on Vakman in uw regio
Wonen in pand 2

Wij zijn heel tevreden over Vakman in Heist op den Berg, leuk concept, heel vriendelijke mensen die de nodige flexibiliteit aan de dag leggen, mooie foto's met correcte informatieve promotieboodschap, leuke samenwerking kortom een professionele aanpak!

by Joel serneels on Vakman in uw regio
Kasseiwerken serneels

Zeer tevreden over de reclame, we komen steeds mooi in beeld. Ook zeer vriendelijke mensen, die steeds ter plaatse komen op onze werken. Top.

by Scratch&Purr on Vakman in uw regio
Scratch&Purr

Chadya & Patrick doen dat super ! Altijd druk bezig om het beste van hun klanten voor te stellen aan iedereen. Heel mooie foto's en altijd super vriendelijk!

by Davy on Vakman in uw regio
DVS

Zeer betrouwbaar, steeds van hun woord, zeer budgetvriendelijke reclame met een super goede communicatie. Ze maken er zeer professioneel hun werk van, met steeds goede foto's en afwisselende beschrijvingen.

by COVR FASHION on Vakman in uw regio
COVR FASHION

Super service, toffe mensen, altijd dik in orde !! echt super.

by Domo Lition on Vakman in uw regio
Domo Lition

Zeer goede, toffe en duidelijke samenwerking. !! top

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»